• Plaça de la Vila, 13
  Torredembarra (Tarragona)
 • Atenció al Client
  977 64 02 48
 • Horari
  De Dilluns a Divendres
  de 8:00 a 14:30
 • Correu Electrònic
  info@assessoriaesteve.com
Assessorament fiscal

Assessorament Fiscal

En el nostre despatx treballem amb la finalitat principal que els nostres clients estiguin al corrent de les seves obligacions fiscals, tant a nivell particular com a professional, però no ens limitem al compliment d'aquestes obligacions.

La nostra major preocupació és oferir un assessorament complet que li permeti aconseguir el preuat estalvi fiscal per a què pagui el mínim d'impostos amb les màximes garanties legals.

Assessorament Laboral

El nostre equip està sempre disposat a oferir un assessorament integral sobre les obligacions socials tant a empreses i professionals, com a particulars que contractin a empleats/ades de la llar.

Sempre amb la intenció que el client compleixi amb les obligacions socials oferint un assessorament orientat a complir amb les obligacions socials i legals, sense perdre de vista els beneficis socials que legalment pugui gaudir.

Assessorament laboral
Assessorament Comptable

Assessorament Comptable

A Assessoria Esteve, realitzem la gestió i l'asesorament de comptabilitat ajustant-nos al Plan General Comptable per al compliment de la normativa comptable i mercantil de la seva activitat econòmica.

Assessorament Jurídic

Oferim un assessorament jurídic responsable amb col·laboradors destacats per la seva professionalitat i compromís i efectius en la consecució d'objectius, que basen les seves actuacions en un extens coneixement legal, jurídic i doctrinal.

Assessorament Jurídic
Contractes

Contractes

Redactem diferents tipus de contractes:

Civils, mercantils, patrimonials, laborals o d'una altra índole, contractes recolzats en una base legal, però que també puguin contemplar qualsevol futur conflicte, per assentar uns protocols legals que evitin litigis, amb màximes garanties.

Declaracions de renda, de renda de no residents i patrimoni

L'Equip d'Assessoria Esteve, tracta la preparació de les declaracions de patrimoni i de renda tant de residents com de no residents de manera detallada i precisa, aplicant les legalitats canviants de cada campanya, tot això encaminat al fet que l'estalvi fiscal sigui el principal objectiu en benefici del client.

Per aquest motiu, Assessoria Esteve té un mètode de recaptació d'informació que és vital per poder oferir un assessorament complet i preparar les declaracions amb total garantia.

Declaracions de renda
Transmissions de vehicles

Transmissions de vehicles

Disposem de col·laboracions per poder oferir la gestió tant a nivell fiscal com a administratiu del canvi de nom de qualsevol vehicle, podent facilitar documentació provisional per a què el vehicle pugui circular durant la tramitació de la documentació definitiva.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.