• Plaça de la Vila, 13
  Torredembarra (Tarragona)
 • Atenció al Client
  977 64 02 48
 • Horari
  De Dilluns a Divendres
  de 8:00 a 14:30
 • Correu Electrònic
  info@assessoriaesteve.com

Dades identificatives del responsable del web i del tractament de dades personals


Empresa: Assessoria Joan Esteve, SL
NIF: B43591015
Direcció: Plaça de la Vila, 13 43830 Torredembarra (Tarragona)
Contacte: info@assessoriaesteve.com
Web: https://www.assessoriaesteve.com
Inscrita en Reg. Merc. Tarragona Tom 1539 Foli 122 Fulla T19671.

A efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que l'usuari ens enviï a través dels formularis del web o relació comercial / mercantil, rebran el tractament de dades corresponent.
Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Regulacions legals a què s'acull aquesta web:
Hem adequat aquest web a les exigències de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD). Cumpleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Mecanismes de captura d'informació
Les dades personals que recaptem i tractem en aquesta web procedeixen exclusivament del nostre formulari de contacte. L'aportació de dades personals per part dels usuaris serà sempre voluntària i en cap cas la requerirem sense el seu degut consentiment previ. No obstant això, la recollida de dades de l'usuari podrà requerir per a la seva satisfactori envio una resposta obligatòria de tots i cadascun dels camps que es demanen en el formulari, de forma completa, el que vindrà marcat amb el corresponent asterisc (*). < br> Garantim que les dades de caràcter personal, recollits i degudament emmagatzemats en els seus fitxers, no seran cedides a tercers sense consentiment previ, exprés i inequívoc, dels titulars dels mateixos, fora de perill de les excepcions previstes en la legislació vigent.

Menors d'edat
En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.
Si és menor de tretze anys i ha accedit a aquest web sense avisar als teus pares, no has d'utilitzar els formularis i sistemes de recollida de dades privades.

Drets sobre la informació personal subministrada
Els drets de protecció de dades de què disposa com a titular o interessat són:
Dret a sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat
Dret de rectificació
Dret de supressió
Dret d'oposició
Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament
Dret a la portabilitat de les dades

Podrà exercir els seus drets de protecció de dades personals dirigint una comunicació per escrit al domicili de l'empresa o per correu electrònic, incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document d'identificació equivalent.
Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de les dades personals
Únicament tractem les dades de caràcter personal que ens facilita en els formularis de la web i exclusivament amb la finalitat de remetre la informació sol·licitada i / o resoldre els dubtes o qüestions que ens planteja, i per enviar-li comunicacions electròniques relatives a les nostres activitats o serveis.
A aquest efecte, i per complir amb aquestes finalitats, és important que ens informi de qualsevol modificació que es produeixi en les seves dades personals a fi de mantenir-les actualitzades. En cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

Base legal per al tractament de dades personals
La base legal per al tractament de les seves dades personals és el consentiment que presta en acceptar aquesta Política de Privacitat abans d'enviar-nos / facilitar les seves dades.
Les dades que li sol·licitem són adequades, pertinents i estrictament necessàries i en cap cas està obligat a facilitar, però la seva no comunicació podrà afectar a la finalitat del servei o la impossibilitat de prestar-lo.

Temps de conservarem de dades
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per part de l'interessat.

Destinataris als que es comunicaran dades personals
No es comunicaran dades a tercers excepte en els casos legalment previstos.
S'informa a l'Usuari que per a la correcta prestació dels serveis web i Empresarials, el diferents prestadors de serveis contractats per l'Empresa (encarregats del tractament) podran tenir accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions. Ens referim a tall d'exemple no exclusiu: "Datacenter i proveïdors de Hosting", "registre dominis", "serveis comptables i de gestoria", "serveis de gestió bancària", "impostos i tributs"...
Aquests serveis prestats per tercers són necessaris per al desenvolupament de l'activitat i, en tot moment, el tractament de les dades que duguin a terme es regeix per les mateixes normatives de protecció de dades. En cap cas estan autoritzats a utilitzar la informació per a altres fins i tenen l'obligació de tractar-la d'acord amb les directrius acords a la seva política de privacitat i a la normativa vigent en matèria de protecció de dades.
En el nostre compromís amb la privacitat i protecció de dades de l'Usuari, únicament vam contractar prestadors de servei que ofereixin les garanties suficients per aplicar mesures tècniques i organitzatives apropiades, de manera que el tractament sigui conforme la legislació aplicable en matèria de protecció de dades i garanteixin la protecció dels drets de l'Usuari.

Navegació
En navegar per la web es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els nostres serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers com Google Analitycs i / o similars Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades
Ens comprometem en l'ús i tractament de les dades personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d'acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (com els protocols https que utilitzem), de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.
No podem garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Exactitud i veracitat de les dades
Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses exonerándonos de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment
L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de l'Empresa en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvis en la política de privacitat
Reservat el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Correus comercials
D'acord amb la LSSICE no realitzem pràctiques de SPAM a llistats d'e-mails comprats o capturats d'Internet. Únicament enviarem comunicacions a qui prèviament ens ha facilitat les seves dades des dels formularis del web, acceptant la nostra "política de privacitat".
D'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, ens comprometem a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.