• Plaša de la Vila, 13
  Torredembarra (Tarragona)
 • Atenciˇ al Client
  977 64 02 48
 • Horari
  De Dilluns a Divendres
  de 8:00 a 14:30
 • Correu Electr˛nic
  info@assessoriaesteve.com

01 feb

Com presentar el 347?

Com presentar el 347?

Per a aquells autònoms novells o que simplement considereu que és important tenir un coneixement mínim de tots els aspectes de la gestió de la vostra activitat econòmica, sense que això no entri en conflicte amb saber delegar aquestes tasques al teu assessor, o gestor fiscal, aquí llançaré 1 mica de llum sobre aquesta declaració:

Quan parlem de el model 347 també conegut com a declaració anual d'operacions amb tercers, parlem d'una declaració informativa, cosa que vol dir que no origina cap pagament en favor d'Hisenda, més enllà dels honoraris del teu gestor o assessor per la gestió.

Com és una declaració informativa l'objectiu d'aquesta obligació és, òbviament, informar de les xifres totals que s'han facturat o pagat, tant a clients com a proveïdors o creditors durant tot l'any anterior, sempre que en el total de l'any hagi superat la quantitat de 3.005,06 €, (aquest import és de l'total factura, entenent que el resultat de sumar la base de les factures més la quota d'IVA).

Però no val amb informar només al total, anual, i llest (això s'acceptava en temps pretèrits) en l'actualitat cal desglossar les quantitats per trimestres i quadrar, òbviament, amb el total anual.

El primer a tenir en compte és utilitzar l'agenda que serà la nostra primera eina i quan dic nostra primera eina vol dir que, LITERALMENT, ha de es la nostra primera eina, si ets un industrial autònom, ja t'estàs traient del cap que l'eina més important és el teu trepant amb bateria, no t'ho recomano ... t'ho ordeno !!!!! Sento ser tan contundent però et pots deixar el trepant a casa i com a molt et costarà, un cabreig i un viatge més a taller, però si no tens a l'agenda que et recordi que durant aquest mes de febrer has de presentar aquesta declaració informativa ( 347), el que et costarà és una sanció econòmica per cortesia dels nostres "amics" de l'Agència Tributària, i creu-me quan et dic que "Aquests" no perden cap oportunitat per pessigar una mica de €€€, amb la qual cosa la teva veuràs que és pitjor, i em diràs, mira l'espavilat aquest .... Per això tinc gestor, la veritat és que en molts casos a l'gestor li sols fer el mateix cas que els avisos que fa la teva parella quan et dóna la xapa perquè que arreglis l'aixeta que perd, des de fa setmanes.

Per saber com fer aquesta presentació et passo un link d'Agència Tributària on explica com funciona:

Presentación electrónica del modelo 347 (hasta 40.000 registros) - Agencia Tributaria

Comparteix
  Tornar
Utilitzem cookies pr˛pies i de tercers per oferir una millor experiŔncia i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ˙s.