• PlaÁa de la Vila, 13
  Torredembarra (Tarragona)
 • Atenciů al Client
  977 64 02 48
 • Horari
  De Dilluns a Divendres
  de 8:00 a 14:30
 • Correu ElectrÚnic
  info@assessoriaesteve.com

03 Des

Assessoria online per a pymes y autÚnoms 35Ä/mes

Assessoria online per a pymes y autÚnoms 35Ä/mes

Si ets autònom, www.assessoriaesteve.com cobreix totes les teves necessitats de facturació, comptabilitat i obligacions registrals davant l'Administració Tributària.
La nostra eina està dissenyada 100% per cobrir els processos diaris d'un autònom, simplificant les seves gestions i garantint la correcta administració de les seves factures i impostos.
La nostra eina web és molt intuïtiva, no requereix de coneixements comptables, però si té algun dubte vaig poder gaudir del nostre seguiment per telèfon 977640248 mentre realitza les seves operacions.

Plataforma on-line oberta 24 hores al dia 365 dies a l'any
Completíssima eina on-line de facturació (amb comptabilització automàtica de factures) i gestió per introduir clients, productes, pressupostos, albarans, factures ...
Exportació de llibres fiscals i Compte d'Explotació format Excel, CSV, pdf, i html.
Seguiment personalitzat per telèfon si té algun dubte.
Disc virtual en el núvol

L'oferta detallada en el punt anterior és per a autònoms en estimació directa simplificada d'IRPF, enquadrats en el règim general d'IVA, tant per a les obligacions trimestrals com les anuals, aquesta oferta no inclou la declaració de renda.
Consulti tots els avantatges d'aquesta oferta en document pdf adjunt.

Descarregar arxiu pdf
Assessoria online per a pymes y autÚnoms 35Ä/mes
Comparteix
  Tornar
Utilitzem cookies prÚpies i de tercers per oferir una millor experiŤncia i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ķs.