• Plaça de la Vila, 13
  Torredembarra (Tarragona)
 • Atenció al Client
  977 64 02 48
 • Horari
  De Dilluns a Divendres
  de 8:00 a 14:30
  Dimarts i Dijous
  de 16:30 a 19:00
 • Correu Electrònic
  info@assessoriaesteve.com
Assessoria Joan Esteve inicia la seva activitat al febrer de 2001 a Torredembarra (Tarragona), heretant el bagatge del soci fundador Joan Esteve Sangés, que ja va desenvolupar la seva activitat professional com a comptable i assessor fiscal al llarg de tota la seva carrera, i que va anar passant el relleu des de 2001 als seus dos fills Judit i Oscar, que han ampliat progressivament el catàleg de serveis i la seva preparació professional.

Assessoria Esteve desenvolupa la seva activitat en l'àmbit de l'assessorament fiscal, comptable, mercantil, laboral i jurídic comptant amb un equip humà amb experiència demostrada, que també disposa de col·laboradors especialitzats de primera línia, permetent així ampliar els seus serveis a altres àmbits.

L'Assessorament és nostra principal motivació, tractant al client de manera propera i individualitzada per poder conèixer el perfil i les necessitats de la seva activitat econòmica de manera detallada, tot dirigit a poder aplicar les tècniques necessàries en benefici del seu negoci.

Volem agrair als nostres clients que segueixin confiant en nosaltres i esperem continuar col·laborant en la consecució del seu projecte empresarial de manera satisfactòria, i també convidem a els qui no ens coneguin, que ens visitin sense compromís i que vinguin a conèixer els nostres serveis i la forma de treball enfocat en un assessorament personalitzat i eficaç sempre amb un únic final, que el client aconsegueixi els seus objectius.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.